OVER ONS

D-Dezign Woning- en Projectinrichting is al ruim 10 jaar specialist op het gebied van woning- en projectinrichting.

Een goed advies, kwaliteit en deskundigheid staan bij ons centraal. In onze showroom kun je een ruime collectie van tapijt, vinyl, laminaat, pvc, marmoleum, gordijnen, vitrage, raamdecoratie en binnenzonwering bekijken. Het op- en inmeten doen wij met grote zorgvuldigheid, waarna je van ons een vrijblijvende offerte zult ontvangen.

Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Voor het stofferen, leggen van vloeren, het bekleden van de trappen en montage van gordijnen etc. wordt een grondige voorbereiding getroffen (schoonmaken, egalisatie, etc.). De afwerking zal tot in de puntjes worden uitgevoerd. Wij zorgen voor een schone oplevering, waarna je vervolgens kunt genieten van je inrichting. Kortom je kunt het met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Voor meer informatie en een vrijblijvend advies ben je van harte welkom in onze winkel aan de Schalmeistraat 51-55 te Maastricht.

Al 10 jaar specialist op het gebied van woning- en projectinrichting

SPECIALISATIE

Een huis inrichten doe je niet zomaar even. Zowel de vloer, gordijnen, meubels als de juiste kleuren moeten op elkaar afgestemd worden en bij je persoonlijke wensen en voorkeur passen. Een deskundig advies en een prettige begeleiding zijn in zo’n geval van grote waarde.

Bij D-Dezign woning-en Projectinrichting ben je dan ook aan het juiste adres. Er wordt altijd geheel vrijblijvend een advies gegeven. Je kunt bij ons onder andere terecht voor een uitgebreid assortiment op het gebied van vloeren, gordijnen, trapbekleding, binnen- en buitenzonwering.

Kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal. Voor meer informatie en een vrijblijvend advies ben je van harte welkom in onze winkel aan de Schalmeistraat 51-55 te Maastricht.

Bekijk en like ons ook op Facebook

Facebook